Au Bain-Marie

Lekker en Gezond Vers bereid voor bij u thuis!Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Bouwe Nijhoff
27-06-18 10:54:46
Aanrader.
Een aantal weekenden heeft Annemarie de maaltijden voor ons verzorgd voor een groep van 10 personen.
Erg tevreden over de kwaliteit en de leuke combinaties.
Bedankt!
Anita Bronsvoort
21-08-17 21:01:35
AnneMarie heeft ervoor gezorgd dat we afgelopen zaterdagavond konden genieten van de heerlijkste hapjes bij onze wijntjes (een hapjesbuffet voor 10 personen). We hebben zelf bij haar aangegeven wat onze voorkeur heeft qua keuken, waarna Annemarie ons vervolgens per mail een voorstel heeft gestuurd voor 12 verschillende hapjes en twee verschillende taartjes. Het water liep ons in de mond, alleen al bij het lezen hiervan. We hebben dit voorstel dan ook direct groen licht gegeven. Dit keer geen stress. De enige winkel die we hebben bezocht voor deze avond was onze vaste slijter voor heerlijke wijntjes. Wij zijn echt fijnproevers en onze vrienden ook. Iedereen heeft met een glimlach alle hapjes geproefd en er was meer dan voldoende. We hebben de volgende dag nog gesmuld van de restjes die over waren. We halen al enige tijd op donderdag een maaltijd bij AnneMarie, op deze manier al kennis gemaakt met AnneMarie en haar heerlijke maaltijden. Dit heeft er ook voor gezorgd dat we AnneMarie hebben gevraagd om de hapjes te verzorgen voor deze avond. We hebben ervan genoten en zouden er niet over twijfelen dit nogmaals op deze manier door haar te laten verzorgen.
sineke sineke oegema
30-03-17 14:27:01
AnneMarie: Helemaal tevreden over het heerlijke eten. De zuurkoolschotel voor drie personen besteld hebben we met ons vijven smakelijk genoten. Volop genoeg omdat we ook voor en nagerecht hadden. De zuurkool met appel en kastanjechampignons en rundergehakt in aardappelpuree was zuur, zoet en pittig tegelijk, mmm.
De courgette en pompoensoepen ook prima. Basilicumstokjes idem.
De nagerechten: griekse yoghurt viel in goede aarde, flensjes lekker kwa smaak en de gebakken banaan vonden we meer naar kokos dan banaan smaken, de smaak was wel lekker.
De verzorging keurig! met smakelijke groet Sineke
Carla Mmmm
26-08-16 20:39:04
Hallo AnneMarie, de barbecue die ik voor 12 collega's heb georganiseerd was een succes! Dankzij het heerlijke en eerlijke eten dat je hebt gemaakt voor ons. Met aandacht voor vlees, vis en vegetarische gevulde paprika's en groentespiesjes. Ook heel fijn dat je de spullen hebt bezorgd! Bij een volgend uitje weten we waar we moeten zijn voor het eten! Bedankt van Carla en haar collega's van InteraktContour.
Greet Jongerling
11-08-16 19:51:19
Afgelopen dinsdag heb ik het volgende gerecht gegeten: zoete aardappel stamppot met feta, kastanje champignons, granaatappel en rucola. (vegetarisch).
Vooral de granaatappel gaf het geheel een pittige bite.
Het was heerlijk! Zo jammer dat het op was.
Tonen: 5  10   20